Het zijn niet alleen rijke mensen, hooggeplaatste ambtenaren of de allerrijkste die gebruik maken van een eigen chauffeur. Zeker niet! Het inhuren of in de hand nemen van een eigen chauffeur is namelijk helemaal niet zo absurd duur! Studentchauffeurs zijn een mooi voorbeeld hiervan. Vraag je je af wat voor goede redenen er zijn om een studentchauffeur in de hand te nemen? Dan kun je in deze blog lezen wat wij goede redenen vinden om een studentchauffeur in te huren.

Je komt veilig thuis, ook als je gedronken hebt

In ons dagelijks leven gebeurt het regelmatig dat ons een alcoholisch drankje wordt aangeboden. Of dit nu op bezoek is bij vrienden, een evenement of een feestje. Iedereen weet ook dat het levensgevaarlijk kan zijn om, na een aantal glazen alcohol te hebben genuttigd, deel te nemen aan het verkeer. Als je dan toch wil drinken op een feestje, maar graag ook met de auto weer terug naar huis wil, dan kan een studentchauffeur hiervoor een uitkomst bieden. 

Onderweg met je eigen auto

Een studentchauffeur hoeft er niet per se te kiezen voor het personenvervoer middels zijn/haar eigen auto. Veel studentchauffeurs zullen hun klanten van en naar huis brengen in de auto van de klant. Dit zorgt ervoor dat je zowel het comfort van je eigen auto hebt, als de luxe van een eigen chauffeur. 

Een studentchauffeur hoeft niet duur te zijn

Je zou het niet verwachten, maar een studentchauffeur hoeft absoluut niet heel duur te zijn. Er zijn diverse verklaringen hiervoor. Een belangrijke reden is dat een student doorgaans in het bezit is van een studenten-OV. Met dit abonnement mogen zij gratis reizen door heel Nederland met de trein, metro, bus of andere vormen van openbaar vervoer. Hierdoor worden er veel kosten bespaard op de factuur en daar heb jij uiteindelijke weer voordeel van!

Wil je na het lezen van deze blog graag een studentchauffeur inhuren? Wij adviseren je in het bijzonder om een kijkje te nemen op de website van chauffeursdiensten.nl. Zij bieden studentchauffeurs voor scherpe tarieven.