Geen problemen meer met autosleutels

Bent u uw reservesleutel kwijtgeraakt, dient uw autosleutel geprogrammeerd te worden, of misschien gewoon toe aan een nieuwe behuizing voor uw autosleutel? Geen probleem! Bij www.car-key.nl zijn de mogelijkheden eindeloos. We vertellen u graag meer over de verschillende diensten en producten die hier geleverd worden.

Autosleutel kwijt

Het kan wel eens gebeuren dat u uw autosleutel kwijt bent of dat deze kapot is gegaan. Gelukkig is daar een simpele oplossing voor: Bij Car Key™ werken experts die uw autosleutel kunnen bijmaken of namaken. Dit gebeurt altijd zo snel mogelijk en is ook nog eens betaalbaar, in tegenstelling tot de meeste autodealers. Het maakt eigenlijk niet uit welk merk of type autosleutel u nodig heeft, Car Key heeft bijna alle soorten autosleutels op voorraad. Dus of u nu uw Mercedes of BMW-sleutel wil laten bijmaken, u bent bij Car Key aan het juiste adres.

Sleutelbehuizingen

Ook is het mogelijk om sleutelbehuizingen te bestellen. Of uw oude behuizing kapot is, of u gewoon toe bent aan een nieuwe look voor uw sleutel. Er is een ruime keuze aan kleuren en merken beschikbaar, dus het is zeker aan te raden eens een kijkje te nemen op de website, of eens langs te gaan bij de vestiging in Heerhugowaard.

Inleren van uw sleutel

Ook het inleren of programmeren van uw sleutel is een service die Car Key biedt. Van de chip van de huidige autosleutel wordt dan een kloon gemaakt, om vervolgens in de nieuwe sleutel geplaatst te worden. Op deze manier kunt u elke beschikbare sleutel uitzoeken voor uw auto, zonder dat er problemen ontstaan met het verbinden van de sleutel met de auto.

Aangezien Car Key groots sleutels inkoopt, kunnen zij deze betaalbaar aan u doorverkopen.

U bespaart dus al gauw een hoop geld. Het enige verschil met uw huidige sleutel is dat het logo er niet op geplaatst mag worden, in verband met de merkrechten die daaraan verbonden zijn. U kunt op de site veilig betalen met iDeal en bestelt u vandaag nog, wordt uw pakket binnen 24 uur na het ontvangen van de betaling verstuurt met PostNL.