Hoewel je misschien zult denken dat alleen mensen in de allerhoogste klasse van de maatschappij gebruik zullen maken van een eigen chauffeur, is toch niets minder waar. Tegenwoordig is het inhuren van een eigen chauffeur namelijk helemaal niet zo extreem prijzig. Zeker als je kijkt naar bijvoorbeeld studentchauffeurs. Het kan zijn dat je je afvraagt waarom je een studentchauffeur zou moeten inhuren. Gelukkig kun je in dit blog lezen welke beste redenen er zijn om een studentchauffeur in te huren.

Als je een feestje hebt en je niet wil BOB´en

Het maakt eigenlijk niet uit waar je naartoe gaat, want, of het nu een verjaardagsfeest, een bruiloft, een borrel op het werk of een etentje bij vrienden betreft, er wordt in Nederland heel veel alcohol geschonken. Het is een geruststelling dat mensen hier wel rekening mee houden wanneer ze met eigen vervoer zijn gekomen. Gelukkig biedt een studentchauffeur hierin een uitkomst wanneer je toch graag wilt drinken op een feestje en daarna toch met de auto terug naar huis wilt.

Als je graag met je eigen auto ergens heen wil

Hoewel aardig wat studentchauffeurs een eigen auto hebben, hoeft dit niet per se te betekenen dat je ook in hun auto hoeft te reizen. Je kunt als klant prima aangeven dat je wilt dat de studentchauffeur je in je eigen auto naar de plek van bestemming brengt. Dat geeft je naast het voordeel van een eigen chauffeur, ook nog eens het gemak van je eigen auto.

Als je wat geld wilt besparen

Nederlanders houden ervan om geld te besparen waar dit maar mogelijk is. Een studentchauffeur is vaak goedkoper dan alternatieven. De reden hiervoor is eigenlijk vrij eenvoudig. Alle studenten van het hoger beroepsonderwijs of het wetenschappelijk onderwijs, kunnen in aanmerking komen voor gratis reizen met het openbaar vervoer in Nederland. Dit is dankzij het studenten-OV. Dat zorgt er dus ook voor dat jij kosten kunt besparen op deze manier!

Studentchauffeurs kun je bij verschillende aanbieders inhuren. Wij adviseren je toch in het bijzonder om een kijkje te nemen op de website van carclass.nl en een van hun studentchauffeurs in te huren.