De kans is groot dat, wanneer je denkt aan een eigen chauffeur, je al snel een beeld voor je ziet van hele rijke mensen of van zakenlui. Dat klopt alleen niet helemaal. Het inhuren van een eigen chauffeur hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn. Denk bijvoorbeeld aan studentchauffeurs. Studentchauffeurs kunnen om diverse redenen worden ingehuurd. In dit artikel vertellen we je graag wat de beste redenen zijn voor het inhuren van een studentchauffeur. 

Je kunt met alcohol op in de auto stappen

Alcohol wordt op veel plekken en bij veel gelegenheden geschonken, zoals feestjes, bijeenkomsten en zo voorts. In zowel formele als informele settings, wordt er veelal alcohol geschonken en gedronken. Men weet gelukkig wel dat het levensgevaarlijk kan zijn om met alcohol op weer terug naar huis te rijden in je eigen auto. Wanneer je graag met de auto weer naar huis wilt, maar toch ook graag wilt drinken, dan kun je een studentchauffeur inhuren. 

Reizen met je eigen personenauto

Wanneer je een studentchauffeur inhuurt, dan hoeft deze niet altijd gebruik te maken van zijn of haar eigen personenauto. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om met je eigen auto te reizen en dat de studentchauffeur jouw auto bestuurt. Dit is voor veel mensen een prettige combinatie van luxe en comfort. 

Lage tarieven

Je kunt een studentchauffeur inhuren zonder dat dit een rib uit je lijf is- dat geldt ook voor het inhuren van een studentchauffeur. Hoe kunnen studentchauffeurs hun diensten aanbieden voor zulke lage tarieven? De belangrijkste reden hiervoor is de studenten OV-kaart die hen permitteert om gratis gebruik te maken van alle vormen van openbaar vervoer in Nederland. Dat zorgt ervoor dat er minder kosten in rekening gebracht hoeven te worden waardoor de tarieven stukken lager liggen.

Er zijn verschillende bedrijven die zich specialiseren in het aanbieden van studentchauffeurs. Mocht je op zoek zijn naar een bedrijf dat studentchauffeurs kan aanbieden met de hierboven genoemde voordelen, dan bevelen we je de website van studentenchauffeurs.nl van harte aan.