Zoals velen inmiddels van jullie al weten werk ik graag aan de auto om er meer uit te halen qua uiterlijk. Recent heb ik weer een aantal aanpassingen laten verrichten aan mijn Volkswagen en die zal ik hieronder beschrijven zodat jullie er hopelijk lering en vermaak uit kunnen trekken.

Meest belangrijke aanpassing me dunkt was het veranderen van de verlichting van de auto. Ik wilde graag xenon verlichting laten aanbrengen op de auto omdat een vriend van mij aangaf dat dit veel beter zicht geeft dan conventionele verlichting. Nu ben ik wel eens op pad geweest met mijn vriend in zijn auto in het donker en ik was inderdaad onder de indruk van de mogelijkheden van xenon. Enfin, ik vond dat het tijd was om ook aan de xenon te gaan voor mijn eigen auto dus ik ging zoeken op het internet met de zoekmachine genaamd Google. Al snel vond ik de webwinkel carstyle.nl, zij hebben een breed assortiment aan xenon lampen voor vrijwel ieder model auto en gelukkig ook voor mijn VW.

Daarbij waren de bumpers van mijn auto wel aan vervanging toe. Met name de achterbumpers. Heel veel budget heb ik niet op moment, dus ik heb gekozen om de achterbumpers eerst te gaan vervangen. Ik vond deze hier. Deze direct mee besteld om de verzendkosten te besparen.

Beide items waren vrij rap in huis binnen een paar dagen en ik heb inmiddels de kans gehad om ze te laten installeren. Ik ben tevreden met het eindresultaat. De xenon verlichting geeft echt veel beter zicht dan het licht dat voorheen op de VW zat, het standaard licht. Met name in de donkere Hollandse polder wegen is dit erg handig, want verlichting ontbreekt hier nog wel eens in het hoge noorden van Groningen. De achterbumper is ook prima.