Een aangepaste auto heeft heel veel voordelen, met als belangrijkste dat je als rolstoelgebruiker zelf kunt rijden maar ook dat je als ouder of verzorger een rolstoelgebruiker gemakkelijk naar tal van locaties kunt brengen. Toch zijn er nog meer voordelen die een aangepaste auto met zich meebrengt. Wat dacht je van de extra ruimte, de vlakke bodem en de vele mogelijkheden en occassions? Bij Freedom Auto Aanpassingen is iedere situatie specifiek en verdiend iedere situatie een unieke aanpak. Zo ontdek je zelf de voordelen van een aangepaste auto.

De ruimte is een groot voordeel van een aangepaste auto. Een rolstoelgebruiker kan gemakkelijk in en uit de auto worden gereden zonder dat je last hebt van beperkte ruimte. Daarnaast is het gereden worden in een aangepaste auto een fijne, veilige en comfortabele ervaring. De rolstoel staat dankzij de verlaagde bodem op gelijke hoogte met de andere stoelen in de auto. Ook naar buiten kijken is hierdoor goed mogelijk.

De eindeloze mogelijkheden zijn het grootste voordeel

De aangepaste auto brengt meer voordelen met zich mee. Zo heb je heel veel mogelijkheden en kun je altijd een geschikte rolstoelauto of bus vinden. Zijn er meerdere rolstoelen die vervoerd moeten worden? Kies dan voor een rolstoeltaxi of een van de andere oplossingen! Je kunt kiezen voor een aangepaste auto met lift of een auto waarin je als rolstoelgebruiker zelf kunt rijden. De mogelijkheden zijn eindeloos: dat is het grootste voordeel van een aangepaste auto.