Pech onderweg met de auto is vervelend. Helaas kan het iedereen overkomen en is het ondanks voorzorgsmaatregelen nooit helemaal te voorkomen. Door een pechhulp verzekering af te sluiten is hulp snel ter plaatse bij een pechsituatie onderweg. Wanneer je de autoschade bij een gerenommeerd autoschadeherstelbedrijf laat uitvoeren, worden de kosten van de reparatie door de verzekeraar vergoed. Bij autoschadedikbos kun je je auto professioneel laten repareren.

 

Pechhulp vergelijken

Met een pechhulpverzekering kom je na een ongeval niet voor onverwacht hoge kosten te staan. Er zijn meerdere verzekeringsmaatschappijen die pechhulp aanbieden. Op de pagina pechhulp vergelijken kun je de verschillen in voorwaarden en dekking eenvoudig met elkaar vergelijken.

 

Pechhulp pakketten

Verzekeringsmaatschappijen bieden verschillende pechhulp pakketten aan. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen pechhulp in Nederland en pechhulp Europa. Wanneer je met je auto niet veel buiten het eigen land reist is het niet nodig pechhulp met Europa dekking af te sluiten. Het pakket pechhulp Nederland biedt in dit geval voldoende dekking. In de vergelijkingstabel kun je overzichtelijk aanbieders van pechhulp Nederland vergelijken.

 

Voorwaarden pechhulpverzekering

Met een pechhulpverzekering kun je zorgeloos de weg op. De kosten van reparatie worden vergoed en indien de auto niet direct gerepareerd kan worden ontvang je bij de meeste verzekeraars vervangend vervoer. Het aantal dagen vervangend vervoer verschilt per verzekeringsmaatschappij. Een hotelovernachting kan ook geregeld worden wanneer dit noodzakelijk is. Aangezien de voorwaarden sterk verschillen is het verstandig de verschillende aanbieders goed met elkaar te vergelijken.

Pechhulpvergelijker helpt je om eenvoudig en snel de pechhulpverzekering te kiezen die het beste op jouw situatie aansluit.