Er zijn tal van slimme manieren om de ritten van je zakelijke auto’s te registreren. In deze tekst nemen we de slimste met je door. Lees snel verder, want je kunt er als ondernemer veel profijt van hebben. Efficiënter kunnen werken in het digitale tijdperk is erg belangrijk en daarom gaan we je er meer over vertellen. 

RouteVision Nederland: rittenregistratie en kilometerregistratie

Wanneer je zakelijke auto’s heb rondrijden, dan is het erg belangrijk dat de ritten goed geregistreerd worden, omdat je een overzicht moet presenteren aan de Belastingdienst waarin je aangeeft dat je minder dan 500 km per jaar privé rijdt met je zakelijke auto’s. Het registratiesysteem van RouteVision helpt je hier enorm bij en heeft een aantal voordelen; we nemen ze hieronder met je door. 

De verschillende voordelen van het kilometerregistratiesysteem 

Er zijn zoals gezegd verschillende voordelen verbonden met het registratiesysteem, we hebben ze hieronder voor je onder elkaar gezet: 

  • Je kunt zien waar je zakelijke auto’s zijn omdat er een systeem in het registratiesysteem zit die met de gps laat zien waar je auto´s zijn en wat de routes zijn geweest die afgelegd zijn. Mocht het zo zijn dat je vaak niet de meest efficiënte route rijdt met je auto’s, dan kun je deze aanpassen. 
  • Er wordt een objectieve registratie gemaakt van het aantal gereden kilometers waardoor je altijd een betrouwbaar overzicht hebt dat je voor talloze doeleinden kunt gebruiken.
  • Het is mogelijk om te zien hoelang auto’s bij de klant op locatie zijn geweest en zo is het eenvoudig om een gedegen factuur uit te schrijven.
  • Doordat het registratiesysteem automatisch de kilometers registreert, hoeven je medewerkers dit niet handmatig te doen en dat scheelt veel tijd en eventuele menselijke fouten.

Je ziet dat er tal van voordelen verbonden zijn met het slimme registratiesysteem. Wanneer je meer wilt weten over dit systeem en hoe het jou kan helpen, neem dan even contact op met RouteVision. Ze gaan je graag van alles vertellen over dit handige systeem. Blijf onze blogs lezen, dan ben je steeds op de hoogte!