Heb je altijd al gedroomd van een gloednieuwe auto zonder je zorgen te hoeven maken over de hoge aanschafkosten en de onvermijdelijke afschrijving? Dan is een auto abonnement de perfecte oplossing voor jou. Met een auto abonnement ben je niet langer gebonden aan het traditionele model van het kopen of leasen van een auto. Je kunt nu genieten van de vrijheid en flexibiliteit van het hebben van een auto, terwijl je alleen betaalt voor het gebruik ervan.

Gemak en flexibiliteit

Een auto abonnement biedt ongekend gemak en flexibiliteit. Jij bepaalt namelijk zelf welke auto je wilt rijden, hoe lang je deze wilt gebruiken en welk pakket het beste bij jouw behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto of een luxueuze sportwagen, met een auto abonnement kun je elk type auto kiezen dat je hartje begeert.

Daarnaast hoef je je geen zorgen meer te maken over zaken zoals onderhoudsbeurten, reparaties of verzekeringen. Alles wordt voor je geregeld, zodat jij je volledig kunt concentreren op het genieten van je rit.

Voordelige keuze

Financieel gezien is een auto abonnement van VWP Shortlease ook een slimme keuze. In plaats van duizenden euro’s uit te geven aan de aanschaf van een nieuwe auto, betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik ervan. Hierdoor blijft je spaargeld onaangetast en kun je dit gebruiken voor andere doeleinden.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de afschrijving van je auto. Aangezien je niet de eigenaar bent, ben je gevrijwaard van de waardevermindering die nieuwe auto’s doorgaans ervaren. Dit betekent dat je altijd in een relatief nieuwe auto rijdt, zonder je zorgen te hoeven maken over de doorverkoopwaarde. Je kunt eventueel nog meer op de kosten besparen door te kiezen voor een occasion lease van totalcarlease.nl.

All-inclusive pakket

Met een auto abonnement krijg je veel meer dan alleen een auto. Je kunt kiezen voor een all-inclusive pakket, waarbij alle kosten zoals onderhoud, reparaties, verzekeringen en belastingen zijn inbegrepen. Hierdoor heb je altijd duidelijkheid en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Het enige wat jij hoeft te doen is tanken en genieten van het autorijden.

Milieubewust alternatief

Voor de milieubewuste autoliefhebber biedt een auto abonnement diverse mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische of hybride auto, waarmee je bijdraagt aan een schoner milieu. Daarnaast zijn de meeste auto abonnementen gebaseerd op een deelconcept, waarbij meerdere mensen dezelfde auto delen. Hierdoor wordt het aantal auto’s op de weg verminderd en wordt er efficiënter gebruik gemaakt van het wagenpark.